«
»


KRIMINAL!!!

Posted by Mojmir on Apr 5, 2010

… in končno so o nas pisali tudi v največjem slovenskem dnevniku. o nas so pisali v Delovih pismih bralcev.

_______________________________________________________________________________

Dragi gospod Miran, ponavadi na taka in podobna pisma ne odgovarjam. Prvič zato, ker je odgovor brez pomena. Pisec ima svojo predstavo in mu nobena razlaga na tem svetu ne pomaga. Drugič pa zato, ker je neumno in nemogoče reševati nastale napake preko medijev.

Ampak Vi gospod Miran si zaslužite odgovor. Prepričan sem bil, da po vseh neumnostih, ki jih je pisec pisma napisal na dnu ne bo naslova. Čestitam, Vi ste se tudi pod vse te neumnosti podpisal.

Zanimivo je tudi to, da ste iz skupine pohodnikov s katero sem se po prireditvi pogovarjal, razložil nastalo situacijo in vam/jim povedal naslednje korake, ki jih bomo naredili, da rešimo nastalo situacijo…

Ob prebiranju Vašega pisma sem se pošteno nasmejal.

Kot pravite ste se prijavil šele ob 9.45 v Strunjanu. Štart pohoda pa je bil med 9.00 in 10.00 na Seči, kar pomeni, da ste zamudil na štart. Napaka!

No pa se dajva malo poigrati z matematiko. Na prireditvi je sodelovalo skoraj 3000 ljudi, brez vrečke naj bi jih ostalo okrog 400.

Ali je 400 večina od 3000?

In še!

Če smo nategnili večino udeležencev in smo bili priprvaljeni le za 1000 ljudi, kako je potem mogoče, da ste vi še ob 13h dobil »tiste« bobiče in kozarec vina, ki Vam ni pripadal?

Kakšen odziv sponzorjev si želite? Kaj pričakujete, kaj si Vi sploh želite. Vam je jasno kaj sploh hočete imeti? Kakšno opravičilo oz. kaj si želite v zameno, da se boste pomiril in vam bo to, da niste dobil vrečke presenečenja s certifikatom in stekleničko (0,25L) olja (buteljka vina Vam ne pripada), da boste začutil zadoščenje in si rekel zdaj pa sem zadovoljen. Ker tisti prasci ne bodo služili na meni. Povejte, resnično bi rad slišal, kaj si želite.

g. Miran ali se Vi sploh zavedate, da Vas je malenkostna »napaka« v cilju tako razhudila, da Vam je pokvarila doživetje pohoda v prečudoviti obmorski naravi v prekrasnem nedeljskem jutru. Da Vas je pripravila do tega, da ste si vzel čas in spisal pismo, ter potrošil denar za znamko in kuverto, da ste to svojo jezo in užaljenost oz. še več ta svoj občutek, da Vas je nekdo okradel, da je nekdo nad Vami naredil kriminalo dejanje,  postavili na ogled celotni Sloveniji!

g. Miran resnično se lahko zamislite. Kako močno in veliko akcijo ste naredil  za malenkost, ki se je zgodila. Le kako oguljufanega se morate počutiti, kajne?

In prav v teh dneh smo končno dobili dotisnjene eko vrečke in certifikate. So že v paketu in jutri (po prazniku) potujejo na Vaš naslov v Ljubljano.

g. Miran, seveda se zavedam, da Vam vrečka s certifikatom ne bo všeč, da Vam ta naša dobronamerna gesta ne bo všeč, da ne bo dovolj, da ne bo zadovoljila Vašega občutka, da vas je nekdo hotel ogoljufati in prikrajšati za majhno darilce.

Mi smo zadovoljni  s prireditvijo in s tem, da smo izpolnili obljubo, ki smo jo dali vsem, ki niso dobili vrečke presenečenja. Vam pa bo ostal grenak priokus in še vedno se boste počutil ogoljufanega. Žal, tako pač je!

Želim Vam še veliko lepih doživetij na pohodih širom Slovenije!

Mojmir Kovač

2 Comments »

Sklepajoč po Miranovi in Mojmirjevi reakciji, je bistveno bolj užaljen konec pripadel Mojmirju. Tvoj odgovor ne refleksira simpatičnega nasmeška na koncu prebranega članka. Nikakor ne.

April 11th, 2010 | 4:01 pm
Mojmir:

Nejc, preveč si postal študiran, ni mi točno jasno kaj si hotel povedat ;-)))

sam se še kar smejim. še posebno od takrat, ko mi je odvetnik odgovoril, da so v pismu stvari, zaradi katerih lahko gospoda tožim.

April 12th, 2010 | 11:31 am
Leave a Reply

Comment